Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Elektricien Boxmeer

Bent u op zoek naar een goede elektriciën in Boxmeer dan kan J&S Elektro u helpen. J&S Elektro helpt zowel particulieren als bedrijven. Uiteraard bieden wij spoedservice bij stroomstoringen en kortsluiting, maar wij renoveren en monteren ook complete installaties in woningen of bedrijfspanden. Bent u op zoek naar een goede vakman en elektriciën Boxmeer, neem dan direct contact met ons op via 048-5361217.

Elektriciens met echte vakkennis en certificaten

J&S Elektro biedt u goed gekwalificeerde elektriciëns. Ook al zijn wij een allround elektrotechnisch bedrijf, onze elektriciëns beschikken over alle juiste en noodzakelijke kwalificaties. Zo zijn wij erkend lid van Uneto VNI en SEO Erkend Installateur. Op deze manier bieden wij u de juiste garanties aan en hoogste kwaliteit. U voorkomt storingen en uw installaties zijn in goede handen bij onze elektriciëns.

Onze mogelijkhedenElektricien Boxmeer

Wij zijn een allround installateur en kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor u verrichten:

 • Domotica
 • Zonnepanelen
 • Led Verlichting
 • Inbraakbeveiliging
 • Elektrische installaties
 • Stoppenkasten
 • Bedrading
 • Buitenverlichting
 • Storingsdienst

 

Specialist in Elektrotechniek

Met J&S Elektro haalt u een echte specialist in huis. Geen opdracht of uitdaging is ons te gek. We beschikken en over de juiste kwalificaties en over de juiste ervaring. Voor de montage en het onderhoud van al uw elektrotechnische installaties bent u dus aan het juiste adres bij ons. Wij bieden u professionaliteit, kwaliteit en snelheid als het gaat om het verhelpen van storingen.

Elektricien Boxmeer – De echte vakman

Duurzaamheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Met de opkomst van nieuwe technieken en duurzame oplossingen, is vakkennis voor elke elektriciën een must. Wij investeren veel in kennis en beschikken over alle benodigde certificaten.

Contact opnemen met de elektriciën Boxmeer

Heeft u een specialist nodig op het gebied van elektrotechniek? Voor stroomstoringen, renovatie of nieuwbouw? Wij helpen u graag. Schakel de echte vakman in en bel J&S Elektro. De juiste elektriciën voor elke elektroklus. Vul het formulier in of bel met ons via 048-361217.

   banner

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Opmerking

  Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.