Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Elektrotechniek Boxmeer

Een allround elektrotechnisch bedrijf

Bent u op zoek naar een elektricien en op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat elektrotechniek in Boxmeer kan leveren? Informeer dan bij J&S Elektrotechniek voor de mogelijkheden die wij bieden. Wij zijn een allround elektricien en installatiebedrijf werkzaam in Boxmeer waarbij we vrijwel alle werkzaamheden uitvoeren die te maken hebben met elektra. Wij kunnen als elektricien RVS kabelgoten installeren en indien nodig voorzien van de juiste bekabeling Bovendien kunnen wij domotica producten leveren die speciaal bestemd zijn voor bedrijven en leveren  wij beveiligingssystemen die ervoor zorgen dat er niemand meer ongezien een bedrijf kan binnenwandelen. Daarnaast verzorgen wij inspecties om te kijken of de installaties nog aan de huidige voorwaarden voldoen.

AL vele jaren actief als erkend en deskundig installateur

J&S Elektrotechniek is al vele jaren actief als elektricien en installateur van elektrotechniek. Wij zijn een begrip geworden bij de bedrijven die al reeds hebben ervaren wat wij allemaal kunnen leveren en verzorgen. Wij zijn een erkend bedrijf voor het leerlingwezen en hebben binnen ons bedrijf al vele medewerkers hun opleiding laten volgen bij ons. Het resultaat mag er zijn, een ploeg medewerkers die klaar staan voor elke klus. Zoek dus niet langer naar een bedrijf dat elektrotechniek in Boxmeer kan leveren en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer info.

Uw netwerk veilig in kabelgoten verwerkt

Wij zijn de specialisten die RVS kabelgoten aan kunnen leggen en deze ook kunnen voorzien van de bekabeling zelf indien gewenst. Wij leggen deze kabelgoten regelmatig aan in Boxmeer zodat het voor ons geen enkel probleem is om ook bij uw bedrijf langs te komen om een offerte te geven.

Een installatiebedrijf die alles kan

Wij zijn het bedrijf dat elektrotechniek in Boxmeer kan leveren met een ruim pakket aan mogelijkheden. Wij kunnen uw bedrijf voorzien van beveiliging van uw toegangspoorten en deuren, wij kunnen uw kantoren voorzien van domotica producten speciaal bestemd voor bedrijven en wij kunnen camera en intercom systemen installeren binnen uw bedrijf in Boxmeer.

  • elektrotechniek BoxmeerKvINL erkend bedrijf
  • Lid van UNETO-VNI
  • Noodverlichting
  • Intercom systemen
  • Beveiligingssystemen
  • Zonnepanelen
  • Rookmelders
  • Camera’s en inbraaksystemen
  • Overspanningsbeveiliging
  • Inspectie & Onderhoud volgens NEN 3140

Informeer naar een geheel vrijblijvend advies

Wilt u advies hebben van een echte specialist in elektrotechniek? Neem dan contact op met onze elektricien of installateur voor een geheel vrijblijvend advies. Wij leveren elektrotechniek in Boxmeer van top klasse en garanderen u dat u de oplossingen krijgt voor uw bedrijf die maximaal bruikbaar zijn. Wij leggen de RVS kabelgoten aan zodat u er zeker van bent dat de kabels in uw bedrijf in Boxmeer goed verwerkt zijn en wij geven u tevens een offerte voor het onderhoud aan uw elektrotechnische systemen.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.


Navigatie