Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Elektrotechniek Cuijk

Een top installateur van elektrotechniek

Heeft u een installatiebedrijf of elektricien uit Cuijk nodig die elektrotechnische installaties kan uitvoeren voor uw bedrijf? Neem dan contact op met J&S Elektrotechniek. Wij zijn het bedrijf dat elektrotechniek in Cuijk kan leveren van top kwaliteit voor de beste prijzen. Wij leggen de beste RVS kabelgoten aan, voorzien bedrijven van geavanceerde beveiligingssystemen en leveren domotica producten die speciaal ontwikkeld zijn voor bedrijven. Lees verder wat wij als erkende installateur en elektricien allemaal kunnen leveren en installeren of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak.

Een allround vakman in elektrotechniek

J&S Elektrotechniek is niet zomaar de eerste de beste elektricien met kennis op het gebied van elektrotechnische installaties. Wij zijn al vele jaren actief in de regio van Cuijk en hebben al menig bedrijf onze kracht laten zien. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben een ploeg medewerkers actief binnen ons installatie bedrijf die de klappen van de zweep hebben geleerd onder onze begeleiding. Het resultaat mag er zijn, top gemotiveerde installateurs die er dagelijks weer plezier in hebben om hun werk uit te voeren. Wanneer u dus een elektricien zoekt dat elektrotechniek in Cuijk kan leveren van top klasse dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Van alle elektronische markten thuis

Wij zijn het bedrijf voor elektrotechniek in Cuijk dat van alle markten thuis is. Wij leggen kabelgoten aan inclusief de bekabeling zelf indien gewenst, wij leggen domotica producten aan in bedrijven die speciaal zijn afgestemd op het bedrijfsleven, wij kunnen toegangspoorten en deuren beveiligen tegen ongewenste bezoekers en wij kunnen automatische systemen leveren en plaatsen voor de poorten van uw bedrijf in Cuijk.

Wat kunnen wij als elektricien en installateur leveren?

Wij leveren als veelzijdige elektricien zowel aan particulieren en bedrijven en geven garantie op al het installatiewerk dat wij leveren en aanleggen. Tevens hebben wij een aantal certificaten waardoor wij garantie kunnen geven op het werk dat wij leveren.

 • elektrotechniek Cuijk KvINL erkend bedrijf
 • Lid van UNETO-VNI
 • Beveiligingssystemen
 • Overspanningsbeveiliging
 • Noodverlichting
 • Intercom systemen
 • Zonnepanelen
 • Rookmelders
 • Camera’s en inbraaksystemen
 • Inspectie & Onderhoud volgens NEN 3140

Maak contact voor een afspraak met uw elektricien

Wilt u een afspraak maken met ons voor een gratis advies en een geheel vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs in Cuijk om u de mogelijkheden van ons bedrijf uit te leggen. Wij leveren als elektricien de elektrotechniek in Cuijk die speciaal voor bedrijven bestemd is zoals RVS kabelgoten, automatisering van toegangspoorten en deuren en beveiliging systemen speciaal voor bedrijven.  banner

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Opmerking

  Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.