Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Elektrotechniek Uden

Complete elektra oplossingen voor bedrijven

Bent u op zoek naar een bedrijf dat elektrotechniek in Uden kan leveren en daarbij een totaalpakket kan aanbieden om vrijwel alles te verzorgen in een bedrijf wat met elektra te maken heeft. Neem dan contact op met J&S Elektrotechniek. Wij kunnen als ervaren elektricien vrijwel alles voor uw bedrijf in Uden verzorgen, zoals de aanleg van de kabelsystemen in RVS kabelgoten, domotica systemen om uw bedrijf optimaal te automatiseren en systemen om poorten te bewaken en te openen. Lees verder over de mogelijkheden die wij kunnen bieden of neem vrijblijvend contact op met ons voor meer info.

Uw bedrijfsomgeving automatiseren

J&S Elektrotechniek is de partner voor u in Uden om uw bedrijfsomgeving te automatiseren. Wij kunnen toegangspoorten automatiseren en beveiligen en kunnen camera systemen aanleggen om de beveiliging nog beter te maken. Wij leveren de elektrotechniek in Uden die dat allemaal mogelijk maakt.

Uw bedrijf voorzien van de beste bekabeling

Als bedrijf kunt u het zich niet veroorloven dat u problemen krijgt in het netwerk omdat de kabels het begeven hebben. Wij leveren de elektrotechniek in Uden om deze problemen te voorkomen. Wij kunnen het gehele netwerk voor uw bedrijf in Uden aanleggen en de kabels verwerken in RVS kabelgoten die garant staan voor een netwerk dat niet kapot zal gaan.

Wij bieden een totaalpakket aan

Wij leveren niet zomaar even een oplossing voor elektrotechniek aan een bedrijf. Het liefst gaan wij een lange termijn relatie aan waarbij wij het hele traject verzorgen als service bedrijf. Voor u is dit zeer voordelig omdat u dan de beschikking heeft over een bedrijf die exact weet hoe uw bedrijf elektrotechnisch in elkaar zit. Het kan nl. voor een ander bedrijf een hele puzzel zijn om dat uit te pluizen. Wij garanderen u dat alle systemen up and running zullen zijn en dat we problemen snel en vakkundig oplossen.

Lees hieronder een opsomming van onze diensten

 • Elektrotechniek UdenRookmelders
 • Beveiligingssystemen
 • Zonnepanelen
 • RVS kabelgoten
 • Camera’s en inbraaksystemen
 • Overspanningsbeveiliging
 • Noodverlichting
 • Intercom systemen
 • Inspectie & Onderhoud volgens NEN 3140
 • KvINL erkend bedrijf
 • Lid van UNETO-VNI

Maak een afspraak voor meer info

Zoekt u elektrotechniek in Uden en wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Wij komen graag bij u langs in Uden om u uit te leggen wat wij allemaal kunnen betekenen wanneer u op zoek bent naar elektrotechniek die speciaal bestemd is voor bedrijven. U krijgt dan van ons een gratis advies en een geheel vrijblijvende offerte.  banner

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Opmerking

  Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.