Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Elektrotechniek Veghel

De specialist op het gebied van elektrotechniek

Bent u op zoek naar een bedrijf die elektrotechniek in Veghel kan leveren en een totaal pakket kan aanbieden, zodat uw bedrijf in Veghel voorzien is van een systeem dat garant staat voor optimaal functioneren? Neem dan contact op met J&S Elektrotechniek voor een gratis en vrijblijvend advies. Wij sturen graag een gespecialiseerde elektricien bij u langs in Veghel om u uit te leggen wat wij allemaal kunnen. Wij kunnen uw complete netwerk systeem aanleggen en dit verwerken in RVS kabelgoten die garant staan voor een optimaal systeem dat nooit verstek laat gaan.

Een allround installatiebedrijf

J&S Elektrotechniek is een allround installatie bedrijf speciaal voor bedrijven die een specialist zoeken voor elektrotechniek in Veghel. Wij leveren vele diensten die met elektra en netwerken te maken hebben en kunnen vrijwel alles leveren. Wij zijn een erkend KvINL bedrijf wat betekent dat wij garantie kunnen geven op ons werk en wij zijn een erkend leerbedrijf wat betekent dat wij medewerkers in dienst hebben die bij ons de kneepjes van het vak hebben geleerd.

Beveiliging systemen voor bedrijven

Wilt u uw bedrijf in Veghel laten voorzien van beveiliging? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen toegangspoorten en deuren voorzien van camera’s en automatische systemen om de deuren en de poorten te openen. Wij kunnen tevens een compleet systeem leveren met camera bewaking voor uw bedrijf inclusief intercom systemen en afstandsbediening om deuren en poorten op afstand te openen.

Een compleet pakket van diensten

Wanneer u een bedrijf zoekt dat elektrotechniek in Veghel kan leveren als totaalpakket dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen vrijwel alles leveren en installeren wat te kamen heeft met elektra en netwerken en geven u de garantie dat uw bedrijf geen stilstand zal hebben wanneer wij het netwerk aangelegd hebben.

 • Elektrotechniek VeghelKvINL erkend bedrijf
 • Lid van UNETO-VNI
 • Beveiligingssystemen
 • Zonnepanelen
 • Rookmelders
 • Camera’s en inbraaksystemen
 • Overspanningsbeveiliging
 • Noodverlichting
 • Intercom systemen
 • Inspectie & Onderhoud volgens NEN 3140

Informeer naar de mogelijkheden die wij bieden

Wilt u meer weten van ons en wilt u graag een advies hebben van een specialist in elektrotechniek? Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvend bezoek aan uw bedrijf in Veghel. Wij zijn het bedrijf dat elektrotechniek in Veghel kan leveren van top kwaliteit en garanderen u dat er geen enkele optie over het hoofd gezien zal worden om uw bedrijf nog beter te laten functioneren met de beste elektronische oplossingen.  banner

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Opmerking

  Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.