Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Regelbekabeling voor de klimaattechniek van DS Smith

Onlangs hebben wij voor de toonaangevende Europese verpakkingsonderneming DS Smith de regelbekabeling verzorgd voor de klimaattechniek. DS Smith is een bedrijf dat klant specifieke verpakkingsproducten produceert waarbij de focus ligt op het verhogen van de omzet en het reduceren van de kosten. Om deze belofte waar te maken heeft DS Smith geïnvesteerd in een optimale klimaatbeheersing om de werkomstandigheden voor het personeel zo optimaal mogelijk te maken.

Een optimale verwarming, koeling, luchtbehandeling en ventilatie

Op basis van de wensen van de kant en een uitvoerig onderzoek op locatie, hebben wij een succesvol advies opgesteld om de klimaatbeheersing voor DS Smith zo goed mogelijk op de werkprocessen te laten afstemmen. Hierbij hebben wij zowel de verwarming, koeling, luchtbehandeling als de ventilatie in het plan meegenomen. Na enkele aanpassingen van dit plan hebben wij de volledige realisatie van de bekabeling en het produceren en inregelen van de regelkasten verzorgd.

Hoogwaardige regelapparatuur, sensoren en kabels

Bij het aanleggen van de bekabeling en het opbouwen van de regelkasten hebben wij uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige regelapparatuur, sensoren en kabels. De ontwerpschema’s die wij uitvoerig met de opdrachtgever hebben doorgesproken, zijn op uiterst nauwkeurige wijze verwerkelijkt tot een duurzaam totaalproduct. Op die manier hebben wij gezorgd voor een optimaal werk- en leefklimaat en zal de productie van het bedrijf ongetwijfeld toenemen.

De regelkasten zijn door onze specialisten in eigen beheer geproduceerd volgens de geldende NEN-normen en vervolgens uitvoerig getest. De regelkasten worden voortdurend door ons beheerd en onderhouden, zodat DS Smith hier geen omkijken meer naar heeft.  banner

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Opmerking

  Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.