Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Elektrotechniek Nijmegen

Elektrotechniek voor comfort en veiligheid

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een totaalpakket elektrotechniek in Nijmegen kan aanbieden voor uw woning of bedrijf? Informeer dan bij J&S Elektrotechniek. Wij bieden als elektricien een totaalpakket aan waarbij we veel verder gaan dan alleen het netwerk aanleggen voor uw elektra. Wij bieden oplossingen aan voor uw veiligheid zoals inbraakalarmen en domotica producten, wij leggen automatische systemen aan zodat uw toegangspoorten automatisch opengaan en wij kunnen RVS kabelgoten aanleggen in bedrijven. Lees verder wat wij allemaal aanbieden in de regio Nijmegen of neem contact met ons op voor meer info.

Automatisering voor uw woning en bedrijf

Heeft u behoefte aan meer automatisering in uw woning of bedrijf in Nijmegen? J&S Elektrotechniek kan dat voor u verzorgen met onze elektrotechniek. Wij kunnen poorten en toegangsdeuren automatiseren en kunnen ook meet en regelinstallaties plaatsen in bedrijven. Lees ook over de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden binnen onze domotica pakketten.

Domotica producten voor woning en bedrijf

Domotica producten zijn een begrip geworden in de afgelopen decennia. Met deze producten kunt u uw woning intelligent aansturen waarbij uw comfort en veiligheid een stuk hoger komt te liggen. Denkt u aan bewegingsmelders die juist afgaan wanneer er geen beweging meer is in huis. Of centraal aangestuurde systemen met afstandsbediening om de voordeur te openen voor een bezoeker. Wij bieden de elektrotechniek in Nijmegen aan die dit allemaal mogelijk maakt.

Inspectie en onderhoud aan uw elektra

Wij komen maar al te vaak onveilige elektra situaties tegen in woningen en bedrijven. En dat willen we graag verhelpen. Niemand zit te wachten op een brand die wordt veroorzaakt door een kortsluiting in een onveilig systeem.

Wij leveren nog veel meer diensten

Wij leveren onze elektrotechniek in Nijmegen vooral als totaalpakket. Wij kunnen vrijwel alles verzorgen op het gebied van elektra en bieden dit in Nijmegen zowel aan voor bedrijven en particulieren.
Elektrotechniek Nijmegen

 • Beveiligingssystemen
 • Zonnepanelen
 • Rookmelders
 • Camera’s en inbraaksystemen
 • Overspanningsbeveiliging
 • Noodverlichting
 • Intercom systemen
 • Inspectie & Onderhoud volgens NEN 3140
 • KvINL erkend bedrijf
 • Lid van UNETO-VNI

Neem contact met ons voor meer info

Wilt u meer weten van onze elektrotechniek in nijmegen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons voor meer info. Wij komen graag bij u langs in Nijmegen om u uit te leggen waarom wij een stap verder gaan wanneer wij elektra leveren. Bent u op zoek naar een bedrijf die elektrotechniek in Nijmegen kan leveren met veel opties en een top klasse service dan bent u bij ons aan het goede adres.  banner

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Opmerking

  Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.