Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Elektrotechniek Venray

Elektrotechniek verzorgd door de specialist

Heeft u voor uw bedrijf in Venray een specialist nodig die het elektrotechnische installatiewerk kan verrichten? Neem dan contact op met J&S Elektrotechniek. Wij zijn het bedrijf dat elektrotechniek in Venray kan leveren van top kwaliteit voor de beste tarieven. Wij zijn een erkend KvINL bedrijf wat betekent dat wij een garantie kunnen geven op ons geleverde werk. Wij leggen kabelgoten aan van RVS voor de beste prijzen en leggen tevens complete beveiligingssystemen aan voor bedrijven in Venray inclusief intercoms en andere hulpmiddelen. Neem contact met uw elektricien op voor meer informatie of lees verder over de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Een allround vakman op elektrotechnisch gebied

J&S Elektrotechniek is al vele jaren het betrouwbare gezicht bij vele vast klanten in Venray voor elektrotechnische installaties. Wij leveren al vele jaren elektrotechniek in Venray en hebben altijd laten zien dat we niets teveel zeggen wanneer wij beweren dat we vakmensen zijn die weten hoe een installatie in elkaar moet zitten. Wij zijn tevens een KvINL erkend bedrijf wat betekent dat wij u een garantie kunnen geven op het geleverde werk.

Vrijwel alle installatiewerk verzorgd door ons

Wij kunnen vrijwel alle installaties verzorgen op elektrotechnisch gebied. Wanneer u dus een bedrijf zoekt dat elektrotechniek in Venray kan leveren in de breedste zin van het woord dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leggen kabelgoten aan van RVS die van top klasse zijn en beveiligen uw bedrijf met de meeste moderne systemen die voor vrijwel geen enkele inbreker te kraken zijn.

Wat kunnen wij allemaal verzorgen

Het is teveel om uit te leggen wat wij allemaal kunnen. Vandaar dat u hieronder in de opsomming kunt lezen wat wij allemaal kunnen installeren en leveren. Heeft u een klus die hier niet bij staat schroom dan niet om ons te bellen voor meer informatie.
Elektrotechniek Venray

 • KvINL erkend bedrijf
 • Lid van UNETO-VNI
 • Beveiligingssystemen
 • Zonnepanelen
 • Rookmelders
 • Camera’s en inbraaksystemen
 • Overspanningsbeveiliging
 • Noodverlichting
 • Intercom systemen
 • Inspectie & Onderhoud volgens NEN 3140

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wilt u meer weten van ons en zoekt u een bedrijf dat elektrotechniek in Venray kan leveren? Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvend advies en een mooie offerte. Wij leveren elektrotechniek speciaal voor bedrijven zoals domotica systemen die speciaal afgestemd zijn op het bedrijfsleven, RVS kabelgoten om grote aantallen kabels veilig in op te bergen en beveiliging systemen voor toegangsdeuren en poorten. Wij komen graag bij u langs in Venray om u het beste advies en een prachtige offerte te geven.  banner

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Opmerking

  Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.