Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Elektrotechniek Eindhoven

Elektrotechniek aangelegd door de vakman

Bent u op zoek naar een elektrotechnisch bedrijf dat het installatiewerk kan verzorgen voor uw bedrijf in Eindhoven? Neem dan contact op met J&S Elektrotechniek. Wij zijn actief als elektricien en al jaren werkzaam in de elektrotechniek in Eindhoven en omgeving. Wij kunnen als elektricien doorgaans aan de hoogste standaarden kan voldoen. Wij leggen de beste RVS kabelgoten aan, verzorgen beveiligingssystemen, leggen domotica systemen aan en installeren zonnepanelen van de allerbeste kwaliteit. Lees verder wat wij allemaal kunnen leveren in Eindhoven of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze aanbiedingen.

Zeer ervaren elektriciens

J&S Elektrotechniek is niet zomaar een bedrijf op het gebied van elektrotechniek in Eindhoven. Wij zijn een zeer ervaren bedrijf dat reeds ruim de sporen verdiend heeft. Wij zijn een erkend leerbedrijf wat betekent dat wij ook medewerkers in dienst hebben die bij ons het vak elektrotechnische vak geleerd hebben. Een groot voordeel want deze medewerkers weten vrijwel alles van ons vak en van de eisen van onze vaste klanten. Wij hebben als elektricien vele vaste klanten uit Eindhoven die ons telkens weer weten te vinden wanneer ze een installatie nodig hebben.

Van alle elektromarkten thuis

Wij zijn niet voor een kleintje vervaard. Wij pakken nogal wat klussen aan. Daarom zijn wij zo’n geschikte partner wanneer u een bedrijf voor elektrotechniek in Eindhoven zoekt.

Wij leggen de kabelgoten aan in uw bedrijf en zorgen ervoor dat het beveiligingssysteem in uw bedrijf optimaal werkt. Wij geven tevens een garantie op ons geleverde werk omdat wij een erkend bedrijf zijn met alle certificaten die daarvoor nodig zijn.

Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn bij ons

Het is eigenlijk niet mogelijk om alles op te noemen wat wij als elektricien en instalalteur allemaal kunnen leveren. Daarom hier een kleine opsomming van onze werkzaamheden. Wij kunnen uiteraard vrijwel alles leveren en installeren op elektrotechnisch gebied. Zit uw wens hier niet tussen schroom dan niet om contact met ons op te nemen.
elektrotechniek Eindhoven

 • KvINL erkend bedrijf
 • Lid van UNETO-VNI
 • Beveiligingssystemen
 • Zonnepanelen
 • Noodverlichting
 • Intercom systemen
 • Rookmelders
 • Camera’s en inbraaksystemen
 • Overspanningsbeveiliging
 • Inspectie & Onderhoud volgens NEN 3140

Neem contact op voor een advies en een offerte

Wilt u meer weten van ons? Neem dan contact op met uw installateur of elektricien voor een gratis en vrijblijvend advies. Wij leveren elektrotechniek in Eindhoven speciaal bestemd voor bedrijven. Wij leveren totaal oplossingen voor bedrijven in Eindhoven zoals beveiliging, poortbewaking, domotica systemen speciaal voor werkomgevingen en nog veel meer. Wij komen graag bij u langs om u de mogelijkheden van onze elektrotechniek uit te leggen en geven u met alle plezier een geheel vrijblijvende offerte.  banner

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Opmerking

  Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.