Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Nieuwbouw RTO te Beugen

Naam: RTO

Opdrachtgever: Rooijackers Oeffelt

Werkzaamheden: LED-verlichting-, Elektrische-, generator-, camera-, inbraak-,
brandmeldinstallatie.

Nieuwbouw RTO te BeugenHet nieuwe bedrijfspand zal gebouwd worden aan de Vuursteenstraat 9 op bedrijvenpark Sterckwijck te Beugen (Gemeente Boxmeer) en zal medio 2013 operationeel zijn. Het warehouse biedt ruimte aan 2000 pallets in twee temperaturen te weten 2-8 gr C en 15-25 gr C en is geheel voorzien van temperatuurbewaking.

Met deze stap kan RTO naast het geconditioneerde transport haar opdrachtgevers ook de mogelijkheid tot geconditioneerde opslag aanbieden. Om zeker te zijn dat de temperatuur in de koelruimte gewaarborgd is, wordt de koelinstallatie dubbel uitgevoerd. Dit houdt in dat wanneer een installatie in storing komt de ander voldoende capaciteit heeft om de ruimte op de gewenste temperatuur te houden. Ook zal in het geval van een stroomuitval een noodaggregaat ingeschakeld worden om de stroomvoorziening over te nemen. Op deze manier zijn de temperaturen gewaarborgd. Met de bouw van het warehouse wordt rekening gehouden met het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Door gebruik te maken van hoogwaardige en goed isolerende materialen zal de energiebehoefte laag gehouden worden. De restwarmte die vrijkomt van de koelinstallatie zal worden opgevangen en middels vloerverwarming het pand tot de gewenste temperatuur verwarmen. Hierdoor is het vrijwel niet nodig om bij te verwarmen. RTO heeft diverse opdrachtgevers binnen de farmaceutische industrie, hierdoor zal de opslag in dit warehouse volledig conform de GDP richtlijnen zijn.  banner

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Opmerking

  Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.