Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Elektrotechniek

J&S, het bedrijf

J&S Elektrotechniek is een breed georiënteerd bedrijf dat in juli 2006 door twee oud collega’s is opgericht. Als erkend bedrijf staat bij J&S Elektrotechniek kwaliteit voorop! Wij bieden u als allround elektricien een totaalpakket van elektrotechniek. Dus wanneer u zoek bent naar een echte totaalaanbieder voor al uw elektrotechnische wensen, J&S Elektrotechniek heeft alles in huis voor u.

Wij bieden oplossingen aan voor uw veiligheid zoals inbraakalarmen en domotica producten. Wij leggen automatische systemen aan, zodat uw toegangspoorten automatisch zullen opengaan.

Het bedrijf J&S Elektrotechniek

Het ontwerp

We zijn in een tijd beland van duurzaamheid, luxe en gemak. Hierdoor wordt de markt overspoeld met producten. Denk hierbij aan LED verlichting, domotica, zonnepanelen en automatisering. J&S Elektrotechniek geeft u hierbij graag advies. Maar het belangrijkste van een elektrische installatie is nog altijd het ontwerp! Steeds vaker treffen wij gevaarlijke situaties aan. Vaak komt dit eenvoudig door gebrek aan kennis van een elektricien. In 2007 is daarom de Vestigingswet komen te vervallen. In deze wet waren eisen opgenomen waaraan de elektrotechnische Installateurs moesten voldoen.

De gevolgen daarvan zijn dat iedereen zich een installateur mag noemen en een elektrische installatie mag aanleggen.
Echter niet iedereen mag zich een erkend Installateur noemen. Daarvoor moet je aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen voldoen. De erkende Installateur moet beschikken over voldoende kennis (diploma’s) werken volgens de juiste normen en moet zijn werk controleren d.m.v. meet apparatuur.

Het bedrijf

Daarbij wordt zijn werk regelmatig gecontroleerd door een onafhankelijke instantie. J&S Elektrotechniek ontwerpt / berekent elke installatie. Of het nu gaat om een kleine aanpassing in uw woning of om de complete installatie van uw bedrijf J&S Elektrotechniek legt u van te voren uit hoe en waarom. Ook inspecteren / keuren wij uw bestaande installatie. Want veiligheid is en blijft het belangrijkste!

Meer weten? Neem contact op

Bekijk de website om een idee te krijgen van onze diensten en de mogelijkheden van uw elektricien. Wij werken onder andere in de volgende regio’s als het gaat om elektrotechniek: Nijmegen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Eindhoven, Heesch, Helmond, Uden, Veghel, Venlo, Venray en omgeving.

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar via onze contactgegevens en het contactformulier op deze website voor al uw vragen op het gebied van elektrotechniek.  banner

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Opmerking

  Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.