Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Elektrotechniek Helmond

Een top klasse installateur en elektricien

Bent u op zoek naar een top klasse installateur of elektricien die elektrotechniek in Helmond kan leveren? Neem dan contact op met J&S Elektrotechniek. Wij verzorgen als ervaren elektriciens en installateurs alle denkbare werkzaamheden voor elektrische installaties en leveren daarbij ook een uitgebreid pakket aan van diensten voor uw elektrotechnische installatie binnen uw bedrijf in Helmond. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aanleg van RVS kabelgoten, beveiliging en domotica voor bedrijven. Lees verder over de mogelijkheden die wij bieden als installateur en elektricien of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis advies en een geheel vrijblijvende offerte.

Een allround elektricien en installatie specialist

J&S Elektrotechniek is de specialist in het verzorgen van alle denkbare werkzaamheden voor elektrotechnische installaties. Wij zijn het bedrijf dat elektrotechniek in Helmond kan leveren voor bedrijven van een klasse die speciaal is afgestemd op de behoeften van bedrijven. Wij zijn een KvINL erkend bedrijf wat betekent dat u van ons garantie krijgt op het werk dat wij als elektricien en installateur uitvoeren en wij zijn tevens lid van UNETO-VNI om onze professionaliteit nog maar eens te onderstrepen.

Netwerken door ons aangelegd

Wij zijn de elektrotechniek specialisten in Helmond die RVS kabelgoten kunnen aanleggen. Deze kabelgoten garanderen u dat uw kabelwerk binnen uw bedrijf in Helmond niet te lijden zal krijgen van roest of andere invloeden die het netwerk negatief beïnvloeden.

Met een RVS kabelgoot van ons bent u zeker van een perfect afgesloten systeem voor uw kabelwerk.

Alle denkbare werkzaamheden voor elektra

Wij voeren vrijwel alle denkbare werkzaamheden uit als elektricien en installateur in elektrotechniek. Wij zijn het bedrijf dat elektrotechniek in Helmond kan leveren voor inbraak en toegang beveiliging van bedrijven. Wij leveren camera systemen en automatische poorten die ervoor zorgen dat er niemand ongezien uw bedrijf binnen komt. Wij leveren tevens domotica producten die speciaal afgestemd zijn op bedrijven en wij verzorgen onderhoud en inspectie voor elektrotechnische installaties.
Elektrotechniek Helmond

 • KvINL erkend bedrijf
 • Lid van UNETO-VNI
 • Camera’s en inbraaksystemen
 • Overspanningsbeveiliging
 • Noodverlichting
 • Intercom systemen
 • Beveiligingssystemen
 • Zonnepanelen
 • Rookmelders
 • Inspectie & Onderhoud volgens NEN 3140

Neem contact op met uw elektricien of installateur voor een offerte

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden en wilt u een geheel vrijblijvende offerte van ons ontvangen? Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvend advies en een mooie offerte. Wij zijn het bedrijf dat een compleet pakket elektrotechniek in Helmond kan leveren voor bedrijven. Wij kunnen uw bedrijf voorzien van vrijwel elke oplossing om uw bedrijf nog beter te optimaliseren. Wij sturen graag een betrouwbare elektricien of installateur bij u langs in Helmond om u te laten zien wat wij allemaal aan kunnen bieden.  banner

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Opmerking

  Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.