Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Elektrotechniek Venlo

Een erkend installatiebedrijf voor elektrotechniek

Bent u op zoek in Venlo naar een bedrijf dat uw elektrische installatie kan verzorgen en onderhouden? Neem dan contact op met J&S Elektrotechniek. Wij zijn het bedrijf dat elektrotechniek in Venlo kan leveren, zoals de installatie van RVS kabelgoten, beveiliging systemen, complete netwerken en domotica systemen speciaal voor bedrijven. Lees verder wat wij allemaal als elektricien kunnen leveren in Venlo of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Een echte specialist in elektrotechniek

J&S Elektrotechniek kan met recht worden omschreven als een klasbak in elektrotechnische installaties. Wij leveren al jaren elektrotechniek in Venlo en garanderen telkens weer top kwaliteit bij onze klanten. Wij zijn een erkend leerbedrijf wat betekent dat onze medewerkers vaak door onszelf zijn opgeleid. Wij zijn tevens een KvINL erkend bedrijf. U heeft bij ons dus altijd de zekerheid dat u garantie krijgt over het werk dat wij verrichten.

De beste RVS kabelgoten aangelegd door ons

Bent u op zoek naar een bedrijf dat elektrotechniek in Venlo kan leveren in de breedste zin van het woord? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij leggen bijvoorbeeld ook kabelgoten aan van RVS. Deze roestvrij stalen goten garanderen een feilloos functioneren van het kabelnetwerk. Wij kunnen alleen de goten aanleggen maar kunnen het complete netwerk ook voor u aanleggen.

Een allround installateur

Wanneer u behoefte heeft aan een allround installateur dan bent u bij ons in goede handen. Wij kunnen vrijwel alles leveren op het gebied van elektra. Zo zijn wij ook de perfecte keuze wanneer u een bedrijf in Venlo zoekt die uw bedrijf kan beveiligen. Ook hiervoor kunnen wij de beste oplossingen aanleveren. Verder kunnen wij de poorten van uw bedrijf automatiseren en kunnen we domotica producten leveren die speciaal voor bedrijven ontwikkeld zijn. Daarnaast leveren wij ook zonnepanelen die wij compleet voor u kunnen installeren.

 • elektrotechniek VenloKvINL erkend bedrijf
 • Lid van UNETO-VNI
 • Camera’s en inbraaksystemen
 • Overspanningsbeveiliging
 • Noodverlichting
 • Intercom systemen
 • Beveiligingssystemen
 • Zonnepanelen
 • Rookmelders
 • Inspectie & Onderhoud volgens NEN 3140

Maak een afspraak met ons voor een offerte

Wilt u een advies en een gratis offerte van ons ontvangen? Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvend advies. Wij leveren de elektrotechniek in Venlo die speciaal bedoeld zijn voor bedrijven om deze nog beter te optimaliseren. Wij kunnen uw bedrijf in Venlo voorzien van domotica oplossingen om de werkomgeving te optimaliseren en kunnen beveiligingssystemen aanleggen voor uw poorten en toegangsdeuren.  banner

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Opmerking

  Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.